Különös kegyetlenséggel vertek meg egy dési férfit

Mesterséges kómában tartják azt dési férfit, akit pénteken három helybéli fiatal sebesített meg súlyosan az utcán, a városi sportcsarnok közelében. Egy bottal eltörték a karját, a lábait, illetve súlyos fejsérüléseket is okoztak neki – tájékoztat a Dejeanul portál.

A lap értesülései szerint egy járókelő hívta ki a rendőrséget. A szemtanú elmondása szerint egy autó állt meg a közelben, három fiatal kiugrott belőle és bottal ütlegelni kezdték a védtelen férfit, majd elhajtottak, és áldozatukat az utcán hagyták heverni.

A hívás után a mentők és a rendőrség is a helyszínre sietett, a sebesült férfit azonnal beszállították a városi kórházba. Mindkét lábát, valamint egyik karját is eltörték támadói, fejtraumája pedig különösen súlyos, ezért átszállították a kolozsvári sebészeti klinikára, ahol az orvosok mesterséges kómában tartják, hogy ezzel is óvják az agyát.

A rendőrségnek és a különleges bevetési egységnek sikerült elfogniuk a három gyanúsítottból kettőt, az egyikük egy taxis, a másik annak a testvére. A harmadik támadó önként adta fel magát.

A helyi lap értesülései szerint az áldozat sem különb a deákné vásznánál, korábban azért ítélték el, mert megvert két rendőrt. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?