Fényűző gólyabállal készül idén a KMDSZ

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség 2017. december 12-én szervezi meg az idei KMDSZ Gólyabált, amelyen különböző karok gólyapárjai mérik össze kreativitásukat, tudásukat, talpraesettségüket. Az idei tematikát A nagy Gatsby film ihlette, a szervezők a 20-as évek Amerikájának csillogó világát szeretnék felidézni.

Gatsby neve sokaknak ismerős: a szegény sorsból kitörő, és önerőből gazdaggá vált sikeres, ambiciózus, elegáns férfi ugrik be mindenkinek, ha meghallja ezt a nevet. A történet most folytatódik: a híres főszereplőnk pihenésre vágyik, így választania kell maga helyett egy hozzá illő utódot, aki párjával együtt bebizonyítja, méltók Gatsby és Daisy nyomdokaiba lépni – írja a diákszövetség közleményében.

December 12-én, kedden 18 órától olyan párok szállnak versenybe, akik már egyszer bebizonyították rátermettségüket a saját karuk gólyabálján. A legjobb tíz gólyapár verseng majd a Gatsby és Daisy címért. Nem a hírnév, a pénz vagy a hatalom az, ami meghatározza az új utódokat, hiszen mindannyian a szegénysorból kezdik a küzdelmet – áll az esemény beharangozójában.

Az izgalmas és meglepetésekkel teli versengést a Florin Piersic moziban láthatjuk majd, a közönségnek lehetősége lesz bátorítani azt a párost a jelöltek közül, amely szerintük a címre a legalkalmasabb.

A KMDSZ pezsgőt, táncot, fergeteges hangulatot ígér. A versenyszámok után 22 órától bulira is sor kerül a Form Space-ben, Dj ShiveR mellett Johnny, Pici és Pdbr is zenélni fog.  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?