Ijesztő jelenetek: előrántotta fegyverét a kis híján meglincselt rendőr

 

​Kis híján meglincseltek a járókelők egy rendőrt, amiért megbilincselt és bántalmazott egy sofőrt egy szabálytalan parkolásért. Elő kellett rántania a fegyverét, hogy elijessze a tömeget.

A Tulcea megyei Niculițel községben lejátszódott jelenetekről készült felvétel Facebookra is felkerült. A videón egy földön fekvő férfi látható, akit a rendőr megbilincsel. Az illető egy sofőr, aki állítólag szabálytalanul – egy gyalogátjárón – parkolta le az autóját.

Undeva in Tulcea. Acest politist este huiduit si amenintat dar ce nu pot eu intelege este mentalitatea celor care sunt de fata. Bravo polițistului!

A rendőr felemelte a földről a férfit, és megpróbálta elvezetni a szolgálati gépkocsijához. Nehezen eljutottak az autóhoz, amely mellett a sofőr a földre rogyott. A jelenetek szemtanúi felháborodottan tiltakoznak a rendőr eljárása ellen, és azt kiabálják neki, hogy hagyja békén a férfit, mert „nem ölt meg senkit, csak szabálytalanul parkolt”.

Egy idő után elszabadulnak az indulatok, a szemtanúk egyike fel is pofozza a rendőrt, aki pánikba esik a fenyegetőző tömeg láttán, előszedi a szolgálati fegyverét, és gázspray-jel próbálja távol tartani az embereket. 

 

Kimaradt?