Hármas gyilkosság Szatmár megyében: nyomon vannak az ügyészek

Nyomon lehetnek az ügyészek a Szatmár megyei Apán történt hármas gyilkosság ügyében. Hétfőn Szatmárnémeti egyik lakónegyedének szemetes konténereit vizsgálták át – számolt be a helyi sajtó.

Mint korábban írtuk, ismeretlen tettes vagy tettesek megöltek egy házaspárt és a nő anyját a Szatmár megyei faluban. Az eddigi információk szerint az áldozatok a házukat kifosztani készülő rablót vagy rablókat érhettek tetten. A házaspár holttestét az udvarukon találta meg egy rokon péntek reggel. A nő anyjának holtteste a házban volt.

A nyomozók jelenleg keresik a gyilkos fegyvert, ami egy balta, kalapács vagy vascső lehetett. A gyanúsítottak körét sikerült leszűkíteni, ügyészségi források szerint a szálak Szatmárnémetibe vezetnek, a családhoz közeli személyhez vagy személyekhez. Ez a magyarázata annak, hogy hétfőn a nyomozók a város egyik lakónegyedének szemetes konténereit is átkutatták.

Az ügyészség kikérte a településen elhelyezett biztonsági kamerák felvételeit. Munkájukat egy bukaresti nyomozócsoport is segíti. Az ügyben megszólalt Carmen Dan belügyminiszer is, aki szerint a minisztérium minden segítséget megad a tettesek felkutatásához.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?