Részletek derültek ki a Szatmár megyei hármas gyilkosságról

A házukat kifosztani készülő rablókat ért tetten az a házaspár, akiket holtan találtak az udvarukon péntek reggel egy Szatmár megyei faluban – írja ügyészségi forrásokra a helyi sajtó.

Mint korábban írtuk, ismeretlen tettesek megöltek három embert az Apa nevű településen: egy férfit, a feleségét és a nő anyját. Az áldozatok egy háztartásban éltek a faluban. A házaspár holttestét az udvarukon találta meg egy rokon péntek reggel. Az anyós holtteste a házban volt.

A helyi sajtó szerint a házaspár csütörtök este nem tartózkodott odahaza. Az 59 éves férj, Gheorghe Rentea a falu autóbuszmegállójában várta a Szatmárnémetiből, munkából hazatérő, 56 éves feleségét, hogy autóval hazavigye.

Amikor beléptek a házukba, rájuk támadtak a rablók, akik addig már megölték a férj anyósát, a 80 éves Viorica Apant. A férfit a garázsuk előtt ütötték le, a nőt a lakásba vezető lépcsőn. A vizsgálatot vezető ügyész a sajtónak csak annyit nyilatkozott, hogy az áldozatokat egy súlyos, éles eszközzel ölték meg.

Szemtanúk korábbi nyilatkozatai szerint a férfi és a nő fejét a felismerhetetlenségig szétroncsolták a gyilkosok. A házaspárt tehetős emberekként tartják számon a faluban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?