Felvett egy házaspár két autóstoppost, gyilkossággal végződött az útjuk

Országosan köröz a rendőrség két fiatalt, aki megölt egy férfit Călărași megyében. Az áldozat előzőleg felvette őket az autójába. A gyilkosság indítéka ismeretlen.

Az Antena1 híradójának beszámolója szerint az 58 éves férfi a feleségével együtt Călărași irányába autózott. A Drajna Nouă nevű község szélén vették észre a két stoppoló fiatalt, aki azt mondták, hogy szintén a megyeszékhelyre tartanak.

A házaspár megszánta őket, és együtt folytatták az utat. Néhány kilométer megtétele után a fiatalok szóltak a jótevőiknek, hogy álljanak meg, mert ki akarnak szállni. Ám amikor megállt az autó, vezényszóra rátámadtak a házaspárra: egyikük a férfiba a másik a nőbe döfött hátulról kést.

A történtek után a fiatalok kiszálltak az autóból, és elmenekültek. A férfi rengeteg vért vesztett, és belehalt a sérüléseibe, felesége azonban eszméleténél maradt, és a mobiltelefonján kihívta a rendőrséget. A nő szerint a fiatalok nem rabolták ki őket, és semmilyen konfliktusuk nem volt velük. A nőt jelenleg egy bukaresti kórházban ápolják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?