FRISSÍTVE - Öten meghaltak a horrorbalesetben, egy gyermek is életét vesztette

FRISSÍTVE: Ötre növekedett szombat estére a Suceava megyében délután történt baleset halálos áldozatainak a száma. Egy hét éves kisfiú is életét vesztette.

KORÁBBAN ÍRTUK: Négyen meghaltak szombat délután egy Suceava megyében történt autóbalesetben. A sérültek száma négy, hárman válságos állapotban vannak. A hatóságok riasztották a közeli kórházakat, felszállt a SMURD helikoptere is – számolt be a Digi24.

A Suceava megyei készenléti felügyelőség (ISU) tájékoztatása szerint két gépkocsi ütközött eddig ismeretlen körülmények között Cornul Luncii községben. A két autóban összesen nyolcan utaztak. A baleset helyszínére több mentőautó és SMURD-egység szállt ki.

Négy felnőtt életét már nem lehetett megmenteni. Egy ötödik felnőtt és három gyerek súlyosan megsérült. A négy sérült közül háromnak az állapota válságos. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Raed Arafat belügyi államtitkár, a Digi24-nek elmondta, hogy már útban van a baleset helyszínére a SMURD-nak egy helikoptere és egy repülője is.

FRISSÍTÉS1: A sérültek száma öt

A Suceava megyei ISU tájékoztatása szerint a két járműben nem összesen nyolcan, hanem kilencen utaztak, négyen meghaltak, öten megsérültek. A sérültek közül négyen gyerekek, egyikük kómában van. Mindannyiukat kórházba szállították.

A rendőrség szerint a két autó frontálisan ütközött, miután az egyik eddig ismeretlen okokból lesodródott a sávjáról. A balseset körülményeit még vizsgálják.

FRISSÍTÉS2: Egy hét éves kisfiú is meghalt

A kómában került gyermek, egy hét éves kisfiú életét nem tudták megmenteni a fălticeni-i kórház orvosai, így a halálos áldozatok száma szombat estére ötre növekedett. A másik négy sérültet a suceavai megyei sürgősségi kórházban ápolják. A helyi portálok beszámolói szerint egy ortodox pópa, a nővére és a nő férje is életét vesztette a balesetben. Iași-ba igyekeztek Szent Piroska ereklyéihez.

Kapcsolódók

Kimaradt?