Magyar és román lányok is megfordultak a hírhedt Playboy-villában

Több román modell megfordult már a híres-hírhedt Playboy-villában – emlékeztetett a nyuszis magazin alapítója, Hugh Hefner halálhíre kapcsán a román sajtó. A villának vendégei voltak magyar lányok is.

Az egyik legismertebb romániai modellt, Andreea Manteát 2008-ban hívta meg a Playboy Mansion-be Hugh Hefner, akit állítólag megigézett a magazin romániai kiadásának címoldalán szereplő bukaresti lány. Dolgozni ment Los Angelesbe, egy Playboy-naptárnak vetkőzött le.

„Az első nap szabad voltam, elengedtek vásárolni. Utána azonban reggel héttől este hétig fotóztunk. Nem volt könnyű, de jól éreztem magam” – számolt be annak idején Mantea a bukaresti bulvársajtónak. A román lánynak csak egyszer volt alkalma találkozni Hefnerrel, egy közös vacsorán.

A Playboy-alapítónál járt egy másik neves modell, Alina Pușcău is, miután megjelent a magazin amerikai kiadásának címoldalán. A lány akkoriban Vin Diesel filmszínész kedvese volt. „Ilyen csodálatos teremtést még nem láttam” – áradozott róla a román sajtó szerint Hefner.

„Nem voltak orgiák”

Az elmúlt években két magyar modell is megfordult a Playboy-villában. A 2005-ben az év magyar playmate-jének választott Hornyák Hajnalka hat napot töltött a Hefnernél. "Hogy milyen volt Hefner? Nyolcvanéves, ezt tudni kell róla, és azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. Van három gyönyörű barátnője, akikkel együtt hál" - mondta akkor az Origónak. Hornyák szerint az ottaniak mindig találnak valami okot arra, hogy bulizzanak.

"Volt egy szombati nap, amikor megjelentek az amerikaifocisták, az ő kedveseik, illetve pár hostesslány, akik nyolcszáz köbcentis mellmérettel rendelkeztek, és félmeztelenül nyomultak" - mondta, de azt is hozzátette, hogy orgiákról nem hallott. 2003-ban Pantinchin Edina is vendégeskedett a Playboy-villában, de egy 2005-ös interjújában ő is azt mondta, hogy nem voltak orgiák, hanem inkább szakmai szempontból volt fontos a parti.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?