Újra lesznek meztelen nők a Playboyban

Pár hónap meztelenkedés nélküli szám után, a Playboy ügyvezető igazgatója, Cooper Hefner bejelentette, hogy visszatérnek a pucér modellek az újságba, és mellette egy kampányt is indítanak Naked Is Normal, vagyis a meztelenség normális címmel.

A Playboy ezzel szeretne visszatérni a korábbi identitásához, de emellett más változások is jönnek. Visszatér a Party Jokes szekció, lesz véleményrovat és eltüntetik a címlapról azt a szlogent, hogy szórakozás férfiaknak (Entertainment for Men).

Cooper Hefner hozzátette, hogy a Playboy mindig is egy életmód termék lesz, ami a férfiak ízlésére fókuszál, de ahogy a nemi szerepek fejlődnek a társadalmunkban, úgy igyekszik majd az újság is.

A Playboy tavaly októbertől adta ki a pucér nők nélküli számait, de hamar rá kellett jönniük, hogy nem volt nagy siker az ötlet. Ugyancsak tavaly októberben ügyvezető igazgatónak választott, Cooper Hefner, Hugh Hefner fia, elismerte, hogy a meztelenség megjelenése a magazinban valóban ódivatú volt már, de hiba volt teljes egészében eltérni az eredeti koncepciótól.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?