Kétségbeesetten kereste a feleségét balesete után a konstancai autós

Kétségbeesetten könyörgött balesete után egy sofőr a készenléti felügyelőség tűzoltóinak, hogy szabadítsák ki a felborult autó roncsai közül a feleségét, ám az asszonyt nem találták. Kiderült, hogy otthon volt.

A Digi24 beszámolója szerint a szokatlan eset hétfőn történt Konstanca megyében. A férfi Nisipari és Dorobanțu Gară települések között borult fel az autójával. Valahogy kikászálódott a gépkocsiból, és a 112-es segélyhívó számon riasztotta a hatóságokat.

A helyszínre érkeztek a készenléti felügyelőség tűzoltói is, akiknek a 34 éves férfi azt állította, hogy a felesége az autó roncsai közé szorult. A nőt azonban nem találták. Rövidesen kiderült, hogy semmi baja nem esett, otthon tartózkodott, amikor baleset történt.

Azt nem tudni, hogy a férfinek emlékezetkiesést okozott a balesetben elszenvedett enyhe agyrázkódás, vagy egyszerűen csak elfelejtette, hogy a felesége nem volt vele az autóban, amikor a szerencsétlenség történt. 

FRISSÍTÉS: A Mediafax szerint a férfi nem agyrázkódást szenvedett, hanem egyszerűen részeg volt, 1,24 mg/l véralkohol-koncentrációt mértek a szervezetében. Ittas vezetésért és a hatóságok félrevezetéséért indul vizsgálat ellene.

Kapcsolódók

Kimaradt?