Tengerparti nyaralásból hazatérő család kocsija futott kamion alá

Három halálos áldozata - közöttük egy 6 éves gyerek - van annak a súlyos balesetnek, amely szerdán hajnalban történt a Máramaros megyei Kisnyíres térségében. 

A Nagybányát Déssel összekötő 1C jelzésű országúton egy személyképkocsi, amelyben hatan utaztak, frontálisan ütközött egy kamionnal Kisnyíres határában.

A balesetben érintett kisautó hat utasát a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. A gépkocsit vezető férfi, egy másik felnőtt és egy 6 éves gyerek életét vesztette, a három másik utast súlyos állapotban szállították a kórházba.

Az actualmm.ro hírportál információi szerint a gépkocsi utasai a Fekete-tenger partján töltött nyaralásukból tértek haza. A portál úgy tudja, hogy az életét vesztett sofőr 34 éves volt, meghalt még egy 51 éves nő és egy 6 éves kislány. Súlyosan megsérült egy 32 éves nő, egy 13 éves gyermek és egy 49 éves férfi. A család valószínűleg a Máramaros megyei Zazáron lakhatott.

A kamiont egy 27 éves Ialomiţa megyei férfi vezette, aki az első vizsgálatok alapján egy kanyarban áthajtott az ellentétes sávra, ahol frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő személygépkocsival. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?