Újabb RMDSZ-es parlamenti iroda nyílt Arad megyében

Július elsején, szombaton nyílt meg Faragó Péter Arad megyei RMDSZ-es parlamenti képviselő pécskai irodája a helyi RMDSZ-székházában.

Hétfőn 16–19, szerdán 9–12, csütörtökön 16–19, pénteken 9–12 óra között van ügyfélfogadás, szombatonként 10–12 óra között pedig a helyi RMDSZ-elnök és a szervezet városi tanácsosai tartanak fogadóórát – áll az iroda közleményében. Faragó Péter személyesen is tart majd fogadóórákat, ezeknek az időpontját a megfelelő időben közzé teszik.

A parlamenti képviselői iroda vezetője Bölöni György helyi RMDSZ-elnök és megyei tanácsos, állandó munkatársa pedig Kakasi Róbert. Mint írták, közösségi, városvezetési és -gazdálkodási problémákkal, a pécskai közintézmények működésével kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel, panaszokkal, javaslatokkal fordulhatnak az irodához a pécskaiak és környékbeliek, de várják azokat is, akik személyes ügyekben szeretnének felvilágosítást, eligazítást kapni.

Az iroda segítséget nyújt a magyar állampolgársággal kapcsolatos ügyintézésben és a magyarországi választói névjegyzékbe való regisztrációban is, az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesületének megbízásából pedig kiállítja a termelői igazolványok igényléséhez szükséges mezőgazdasági bizonylatokat.

Faragó Péter a tavalyi decemberi parlamenti választások után nyitotta meg első irodáját az aradi RMDSZ-székházban, a másosikat pedig Kisjenőben, idén május végén.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?