Szombaton lesz az év esküvője Nagy-Britanniában

Két trónörökös is részt vesz azon az esküvőn szombaton, amely médiafigyelem szempontjából az év esküvőjének ígérkezik Nagy-Britanniában. Férjhez megy Pippa Middleton, Kate hercegnő húga.

Pippa Middleton egy évvel ezelőtt lett James Matthews pénzügyi szakember jegyese. A pár szombat reggel a Berkshire-i Englefield 12. századi Szent Márk templomában esküszik örök hűséget egymásnak, a Middleton család rezidenciájától nem messze.A ceremónia zártkörű, bár hatalmas médiafigyelem övezi, ezért Englefield lakóit felszólították, hogy szombaton legyen náluk a személyazonossági igazolványuk és ne álljanak szóba a sajtó képviselőivel.

A meghívottak között szerepel Vilmos herceg, és felesége, Katalin hercegnő, gyermekeik, György herceg és Charlotte hercegnő, valamint Vilmos öccse, Harry herceg is, barátnőjével, Meghan Markle színésznővel.

Miután Pippa Middleton a nővére, Kate esküvőjén viselt Alexander McQueen tervezte koszorúslány-ruhájával nagy sikert aratott, mindenki arra kíváncsi, hogy mit fog viselni a nagy napon. A BBC egyelőre annyit közölt, hogy gyémánt gyűrűje 250 ezer fontba került.A szertartás utáni lagzit egy hatalmas üvegsátorban tartják a Middleton-birtokon, ennek becsült költsége 100 ezer font. A menüben szerepel Pippa Middleton egyik saját bárány-receptje is.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?