Magyar milliárdossal randevúzik Katalin hercegné húga

Egy igen gazdag magyar származású amerikai üzletemberrel, André Balázzsal randizgat Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. Brit lapok szerint az 57 éves férfi már jó pár éve udvarolgathat a brit hírességnek, és az sem zavarja, hogy Vilmos herceg feleségének húga 26 évvel fiatalabb nála. Úgy látszik, hogy a 115 milliárd forintnyi vagyonnal büszkélkedő férfi közelebb akar kerülni az uralkodói körökhöz. A pár már évek óta titokban randevúzgatott, amikor a közelmúltban a férfi mulatójában, a londoni Chiltern Firehouse-ban látták őket együtt.

„Semmi gyanúsat nem csináltak, ügyeltek a látszatra, de láthatóan élvezték a másik társaságát” – idézett egy szemtanút a London Evening Standard. Ezek után már érthetőbb, hogy Pippa miért hidegült el többször is bróker barátjától, Nico Jacksontól, aki már régóta össze akarja vele kötni az életét – írja a Blikk. A hercegné testvére két éve jár Nicóval, de a románca a milliárdossal is akkor kezdődhetett. A jelek szerint két vasat is tart a tűzben, és egyelőre nem tud dönteni. Kapcsolatukat André Balázzsal nemrég fűzhették szorosabbá, a férfi ugyanis a közelmúltban szakított barátnőjével, a 39 éves színésznő Chelsea Handlerrel. A magyar származású milliárdost egyébként igazi nőfalóként tartják számon. Olyan hírességeket is kidobott már az ágyából, mint Uma Thurman vagy a Hole énekesnője, Courtney Love.

Az ingatlanmogult egyébként már többször beválasztották az Egyesült Államok tíz legstílusosabb férfija közé, óriási vagyona miatt az egyik legjobb partinak számít a szingli nők körében. A férfi Budapesten született, de gyerekkorában családjával együtt az Egyesült Államokba emigrált.

A brit sajtó szerint már két éve tarthattak a titkos találkák, amikor egy buli után Balázs a hamptonsi puccos szállodájába, a Sunset Beachbe repítette Pippát, hogy együtt legyenek. Pippa akkor új könyvét, a Celebrate-et népszerűsítette a tengerentúlon.

Kimaradt?