Ismét lesz Családi Majális Kolozsváron

Ötödik alkalommal rendezik meg a Családi Majálist szombaton, Kolozsváron – tájékoztatott csütörtökön Enyedi Tamás, a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) alelnöke.

A rendezvény leginkább a fiatal családosokat célozza meg, de egész Kolozs megyének jó kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Enyedi kiemelte, hogy idén második alkalommal is bekapcsolódnak a MayDay’s programsorozatba, amelynek célja, hogy továbbvigye az ifjúsági főváros szellemét. „A május az a hónap, amely próbálja tovább vinni azt a pörgést és zsongást, ami az ifjúsági főváros velejárója” – magyarázta.

Tasnádi Márta, a rendezvény főszervezője elmondta, a program összeállításában leginkább a gyerekekre fektették a hangsúlyt: lesz játszóház, bábelőadás, játszóház bohóccal és lovaglás. A színpadi programok sem maradnak el, többek között fellép a Tordatúri néptánccsoport, a Családi Majális főfellépője a Tárkány művek lesz.

A rendezvényen tombolát is lehet vásárolni, amellyel fesztiválbérletet és Családi Majális ajándékcsomagot nyerhetnek a szerencsések.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?