Családi majálist szervez az RMDSZ

Az idén is a Maros partján szervezi meg a lassan hagyományossá váló családi majálist az RMDSZ Maros megyei és marosvásárhelyi szervezete, amely tartalmas szórakozást ígér a résztvevőknek.

Az egész napos rendezvénysorozatnak most is a család és a család minden tagját megszólító programok lesznek a középpontban. “Az elmúlt években meghonosított ünnepet a család szent intézménye köré építettük fel, amely a közösség megtartó és megerősítő ereje. A család, mint a közösség alappillére, az egymásra figyelésre, a kölcsönös tiszteletre és a szeretetre épül. Ezért gondoljuk fontosnak, hogy a gasztronómiai élményvilágot, a kulturális feltöltődést kapcsoljuk össze a közösségi élménnyel” – olvasható a szervezők felhívásában, akárcsak az, hogy május 1-e, nem csak a munka ünnepe, hanem a római-katolikus naptár szerint Szent József, a munkások védőszentjének, (Jézus nevelőapja) is az ünnepe.

Az RMDSZ megyei és városi szervezete minden alkalommal felkarolt egy jótékonysági célt. Az idén a Márton Áron Film Egyesületet szeretnék támogatni a felajánlott adományokkal, amelyet bárki megtehet, ha lehetőségéhez mérten egy, vagy több filmkockát vásárol.

Kimaradt?