FRISSÍTVE: kisebb csoda, de senki sem sérült meg Székelyudvarhely szejkei kijáratánál

Első látásra súlyosnak tűnő baleset történt szerda reggel Székelyudvarhely szejkei kijáratánál. A Maszol utóbb részleteket tudott meg Incze Miklóstól, a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség helyettes szóvivőjétől.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoportban közzétett információk szerint személygépkocsi ütközött kamionnal. Mindkét jármű lesodródott az úttestről és felborult.

FRISSÍTÉS: Incze Miklóstól, a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség helyettes szóvivőjétől megtudtuk: a tehergépkocsi autóvezetője nem alkalmazkodott a nedves aszfalthoz, a nagy sebesség miatt pedig megcsúszott járművével. Az úttestről lefelé sodródó tehergépkocsi utánfutója eltalálta a szemből szabályosan érkező személygépkocsit is, majd az út mellett felborult. Személyi sérülés nem történt, Incze Miklós szerint pedig az autóvezetők peren kívül megegyeznek.

Az autóvezetők életkorát, iniciáléját illetően a helyettes szóvivő csak később tud információkkal szolgálni.

FRISSÍTÉS 2: Incze Miklós pár perccel később további részletekkel is szolgált: 7,5 tonnás kisteherautó ütközött személygépkocsival ma reggel 8 órakor Székelyudvarhely szejkei kijáratának közelében. A balesetet okozó gépjárművet a kézdiszentléleki 57 éves A. C. J. vezette Farkaslaka felől Székelyudvarhely irányába tartva, a kisautót pedig a 44 éves udvarhelyi T. E. Utóbbi autója nem borult fel, csupán megrongálódott, és Incze Miklós helyettes rendőrségi szóvivő ismét hangsúlyozta: nem történt személyi sérülés.

Kapcsolódók

Kimaradt?