FRISSÍTVE - Halálos baleset történt a Hargita megyei Kápolnásfalu határában

FRISSÍTVE: Fának ütközött vasárnap reggel egy személygépkocsi a Hargita megyei Kápolnásfalu határában. Egy 28 éves gyimesközéploki fiatalember meghalt, egy személy pedig megsebesült a balesetben. A készenléti felügyelőség fotókat tett közzé a helyszínről.

Szemtanúk az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoportban azt írták: az ütközésnek olyan ereje volt, hogy a Ford Mondeo gyökerestől kiszakította a fát a földből. A halálos baleset hírét megerősítette a Maszolnak a Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip is, aki későbbre ígért részletes tájékoztatást.

FRISSÍTÉS: Utóbb Gheorghe Filip telefonon tájékoztatta a Maszolt, hogy a 28 éves gyimesközéploki T. N. Székelyudvarhely irányába haladva nagy sebességgel sodródott le az úttestről Szentegyháza kijáratánál, egy jobb kanyarban. Az autó egy fának csapódott, az autóvezető pedig már a helyszínen meghalt. 18 éves, ugyancsak középloki utasa könnyűnek tűnő sérüléseket szenvedett.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytatnak vizsgálatokat. Gheorghe Filip korábban a Maszolnak elmagyarázta, ezt minden esetben kötelességük megtenni a rendőröknek, ha egy balesetnek sérültje vagy halálos áldozata van.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?