Megrontott egy kiskorút a román irodalom tanárnő, őrizetbe vették

Kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítésének gyanúja miatt 24 órára őrizetbe vettek kedden Piatra Neamţon egy 40 éves, román nyelv és irodalom tanárnőt.

A gyanúsítottat szerdán bíróság elé állítják, és kérik előzetes letartóztatását, nyilatkozta az Agepresnek Elena Bulgărea, a Neamţ megyei rendőrség szóvivője. A nyomozók megállapították, hogy a tanárnő egy tizenegyedikes diákjával tartott fenn intim kapcsolatot 2015 decembere és 2016 júniusa között.

A fiú 2016. november 17-én eltűnt otthonról. Ugyanazon napon egy öngyilkosságot jelentettek a rendőrségen, a Beszterce folyón átívelő hídról ugrott le valaki.

Egy hónap elteltével az eltűnt fiú holttestét megtalálták egy gátnál. A nyomozók megállapították, hogy a teológiai tanulmányokat folytató fiatal öngyilkos lett.

A tanárnőt kihallgatták az ügyészek. Bizonyítékok és tanúvallomások alapján kedden őrizetbe vették kiskorúval létesített szexuális kapcsolat létesítésének gyanúja miatt. Helyi hírportálok szerint a tanárnő egy ortodox pópa felesége, és három kiskorú gyermeke van.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?