FRISSÍTVE: Majdnem az Oltba zuhant egy autó Csíkszereda határában

FRISSÍTVE: Frontálisan ütközött két autó csütörtök este Csíkszereda határában, az Olt-hídon. Az egyik sofőr megsérült, járműve majdnem beleesett a folyóba. A készenléti felügyelőség fotókat tett közzé az ütközés helyszínéről.

A Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip tájékoztatása szerint a baleset 19.10 körül történt Csíkszereda Szentegyháza felöli kijáratánál.

Egy 24 éves marosvásárhelyi sofőr túl gyorsan vett be egy kanyart, autója a menetirány szerinti jobboldali védőkorlátnak csapódott, majd a szemközti sávra sodródott. Itt frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő járművel, amelynek kormányánál egy 34 éves csíkszeredai férfi ült.

A marosvásárhelyi fiatalember autója az ütközés erejétől a baloldali védőkorlátnak csapódott, átszakította a szalagkorlátot is, majd megállt. Kevesen múlott, hogy a jármű az Oltba zuhanjon. A marosvásárhelyi sofőr könnyebben megsérült a balesetben. Egyik jármű vezetője sem volt alkohol befolyása alatt.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult vizsgálat az ügyben.

Kapcsolódók

Kimaradt?