Tegyen fel kérdést Szentes Józsefnek, a CFR utasszállító részlege vezetőjének

Ön mit szeretne megkérdezni az állami vasúti személyszállítás irányítójától? Írja meg nekünk.

Lehet, hogy repülővel ma már gyorsabban, kényelmesebben, sőt akár olcsóbban is el lehet jutni az úticélig, és autója is egyre több családnak van, de a Román Vasúttársaság (CFR) járatai még mindig az egyik legfontosabb közlekedési eszköznek számítanak az országban.

A CFR vonatai néhány hete új menetrend szerint, sok útvonalon lerövidült menetidővel közlekednek, a társaság pedig további korszerűsítéseket, kényelmesebb utazást, még rövidebb menetidőt ígér. Azonban továbbra is mindennaposak a késések – és nem csak a kemény tél miatt –, koszosak vagy fűtetlenek a vasúti kocsik, és egy üzemzavar esetén totális káosz jellemzi az utastájékoztatást.

Minderről interjút tervezünk Szentes Józseffel, a CFR utasszállító részlegének vezérigazgatójával, de arra gondoltunk, hogy segítséget kérünk az olvasóinktól. Ön mit szeretne megkérdezni a hazai vasúti személyszállítás irányítójától? Írja meg nekünk az office@maszol.ro címre, vagy küldje el a Facebook-oldalunkra. A legérdekesebb kérdéseket feltesszük Szentes Józsefnek, akitől ígéretet kaptunk arra, hogy válaszol is rájuk.

Kapcsolódók

Kimaradt?