Két Dacia Logan ütközött, négy utas szénné égett

Négy emberéletet követelő autóbaleset történt péntek délután Giurgiu megyében. Két Dacia Logan ütközött, majd kigyulladt, az utasok szénné égtek – számolt be az Agerpres.

A baleset a DN5 jelzésű úton, Uzunu település közelében történt. Egy Bukarestből Giurgiu irányába tartó taxi eddig ismeretlen okokból lesodródott a sávjáról, és frontálisan ütközött egy szemből érkező gépkocsival.

A Giurgiu Megyei Készenléti Felügyelőség (ISU) szóvivője, Ion Dristaru tájékoztatása szerint a két Dacia Logan lángra lobbant az ütközés után. A baleset miatt hirtelen fékeznie kellett egy bolgár rendszámú furgonnak, amelynek utasai segíteni próbáltak a bajba jutottakon. Nem jártak sikerrel, mert a két Dacia Logan ajtajai nem nyíltak ki, s rövid idő múlva tűzbe borult mindkét autó.

Az áldozatokat – két férfit és két nőt – az ISU tűzoltói szabadították ki a roncsok közül, mind a négyen szénné égtek. A kórbonctani vizsgálatok után derül majd ki, hogy az ütközésben okozta sérülések vagy a lángok miatt vesztették el életüket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?