Blikk: Vujity Tvrtko Amerikába költözött

A Blikk információi szerint Vujity Tvrtko a TV2-től távozása óta Amerikába költözött, Facebookján sincs nyoma annak, hogy Magyarországon tevékenykedne.

A lap szerint az elmúlt időszakban számos találgatás látott napvilágot, sokak szerint Bosznia-Hercegovinába vagy Horvátországba költözött a televízós, hiszen nyelvi akadályai nem volnának és lehetőségekhez juthatna. Feleségét Nagy-Britanniába hívták kosárlabda edzőnek, így egyesek úgy vélték, hogy oda költözött a család, mások Ausztráliát is emlgették, és az is felmerült, hogy a Trianon-film után a Duna TV-n kap műsort.

A Blikk most azt írja, Tvrtko Amerikában él, gyermekei ott járnak iskolába, egyik fia kosárlabdázik isaz iskola csapatában. Ezt a lap egyrészt Tvrtko új könyvének állítólag megszerzett kéziratából, a Túl minden határonból tudja így, másrészt a tévés is válaszolt megkeresésükre, bár kissé sejtelmesen: "Tisztelt Szerkesztőség! Köszönöm érdeklődésüket. Hamarosan válaszolok feltett kérdéseikre, de most az egyik fiam meccséről a másikéra rohanok. Barátsággal: Tvrtko."

Kapcsolódók

Kimaradt?