FRISSÍTÉS: mégsem volt robbanás a focşani-i bevásárlóközpontban

Robbanás történt csütörtökön a déli órákban egy focşani-i bevásárlóközpontban. Egy ember megsérült, a vásárlókat kimenekítették. FRISSÍTÉS: Nem robbanás volt a pánik oka.

Még nem tudni, hogy pontosan mi okozta a multiplex mozi környékén bekövetkezett detonációt. A készenléti felügyelőség több egysége, csendőrök, mentősök igyekeznek a  helyszínre.  Az Antena3 hírtelevízió úgy tudja, hogy a Román Hírszerző Szolgálat tűzszerészeit is riasztották.

Az adevarul.ro információi szerint egy férfi robbantott fel egy házi készítésű bombát. Más források szerint az egyik vásárló telefonja robbant fel, és arról is érkeztek hírek, hogy az egyik moziterem mennyezete omlott be.

FRISSÍTÉS: A bevásárlóközpontban lévő multiplex mozi egyik termének gipszkarton mennyezete szakadt be nagy robajjal egy férfi súlya alatt, ez okozta a pánikot. Az illető jegy nélkül akart bejutni a terembe. Egy állványon keresztül valahogy feljutott az álmennyezetre, ami összetört a súlya alatt. Megsérült, kórházba szállították, és vizsgálat indul ellene.

Kimaradt?