Linda visszatér?

Nemzedékek nőttek fel harci sikolyán, és várták, mikor lép ki küzdelemre készen a fapapucsából. Linda, a rendőrnő most visszatér, és újra Görbe Nóra alakítja, de még nincs pénz a produkcióra.

linda ifjanLinda visszatér címmel négyperces kisfilm került fel a világhálóra. Ebben Görbe Nóra, Pindroch Csaba és az internet legnépszerűbb kigyúrt sztárja, Johnny Gold harcol egy forgatókönyvért. A jelenet az egykor roppant sikeres Linda című rendőrsorozat új változata iránti érdeklődést hivatott felmérni. A verekedős rendőrnő kalandjait – a tervek szerint – a mai korhoz igazítják, így például a címszereplő faklumpa helyett a ma divatos gumiváltozatból lép ki verekedés előtt.

„A film forgatókönyvírójával, Martin Csabával egy reklámfilmforgatás kapcsán találkoztam, akkor pattant ki a fejéből: mi lenne, ha mozifilmet csinálnánk a Lindából?” – mesélte a Borsnak Görbe Nóra. Ebből az ötletből született a rövidfilm, amely most kering a neten. A történet szerint Linda visszakerül korkedvezményes nyugdíjból szolgálatba, ahol beosztják egy Bandi nevű, jó fizikumú férfi mellé, őt Johnny Gold alakítja majd.

Nóra úgy érzi, nem rozsdásodott be a tizenhárom év alatt, amely a sorozat óta eltelt.

linda idos

„Gyakran megkérdezik tőlem, hogy fel tudom-e még emelni a lábamat, ebben a négyperces jelenetben épp ezért szerepel egy olyan hátrarúgás, amelyet sokszor csináltam a régi sorozatban. Természetesen az éles akciókban sem lesz dublőröm. A sikítás is megy még, de nem fogok sikítozni, mert a sikolynak speciális szerepe lesz a filmben, de ez legyen meglepetés” – mondta el Görbe Nóra.

A moziváltozat rendezője bízik abban, hogy a pár perces jelenet alapján még idén sikerül pénzt szerezniük a forgatásra.

„Andrew Vajna azt nyilatkozta, hogy szeretnének jó közönségfilmeket forgalmazni, a Linda visszatér pedig remekül illeszkedik ebbe a koncepcióba. Ha a kisfilmünk iránt nagy érdeklődés mutatkozik, az kiváló referencia lehet a leendő befektetők számára” – magyarázta lelkesen Martin Csaba, aki azt is elárulta, hogy az ezúttal rendőrt alakító Pindroch Csaba mellett a régi szereplők közül mindenki, így Bodrogi Gyula, Harsányi Gábor, Pécsi Ildikó, Szerednyey Béla és Balázs Péter is felbukkan majd a mozivásznon.

 

Kimaradt?