Küldöttgyűlésen dönt a háromszéki RMDSZ a képviselő- és szenátorjelöltekről

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének Állandó Tanácsa döntése értelmében megyei küldöttgyűlés határoz a megyei képviselő- és szenátorjelöltekről szeptemberben. A jelöltállítás lebonyolítása a Megyei Választási Bizottság hatásköre, amelynek tagja Tamás Sándor, Antal Árpád és Grüman Róbert.

„Egészen biztos, hogy többségében új személyek képviselik majd a megyét a bukaresti döntéshozatalban. Célunk, hogy szakpolitikusoknak is lehetőséget adjunk a törvényalkotási folyamat részvételében. Fenntartjuk a korábbi ajánlatunkat, hogy az MPP-vel elkezdett együttműködést a parlamenti választásokra is kiterjesszük, erről a két szervezet országos döntéshozó testülete határoz” – idézte az RMDSZ keddi hírlevele Tamás Sándort, a RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnökét.

Jelentkezni augusztus 15-től kezdődően szeptember 8-ig lehet, a szükséges dokumentációt az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének sepsiszentgyörgyi székházában kell iktatni. A megyei küldöttgyűlést várhatóan szeptember közepén tartják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?