KISEBBSÉGBEN: Idén is lesz Osonó Nemzetközi Drámatábor

Az Osonó augusztus 19. és 24. között szervezi meg az immár hagyományossá vált Nemzetközi Drámatábort, amelybe 14 év fölötti fiatalokat vár egy szakmai, illetve egy személyiségfejlesztő- önismereti csoportba.

A helyszín egy Sepsiszentgyörgy-környéki falu lesz. A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 30 lejes (megközelítőleg 7 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik.

A színházszakmai csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze, valamint a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának színészmesterség tanára vezeti, míg a személyiségfejlesztő-önismereti csoport tagjai az Osonó társulatvezető-rendezőjével, Fazakas Misi színész-drámatanárral dolgoznak. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A nap közös reggeli tornával és napindítóval kezdődik, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.

A helyek korlátozott száma miatt szükséges a jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 20-ig, a tabor@osono.ro címre. A jelentkezési lap a társulat honlapjáról tölthető le. A táborban kizárólag azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a tábor teljes ideje alatt részt tudnak venni a foglalkozásokon.

Kimaradt?