Feljelentették Lagzi Lajcsit gyermekek bántalmazása miatt

A Bors értesülései szerint a nagy hőségben gyerekek másztak be pénteken Galambos Lajos telkére, ahol megnyitották a tó zsilipét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak. A zenész és társa rajtaütött a fiúkon, kettejüket állítólag csúnyán helybenhagyták.

A fiatalkorúak elmesélése szerint ők azonnal elfutottak, de a gazda a dzsipjével üldözőbe vette kettejüket. Amikor látták, hogy nincs esélyük elfutni, megálltak. „Megálltak a gyerekek, kicsapódott a dzsip két ajtaja, és kiugrott belőle üvöltve Cs. Csaba és Galambos Lajos. Danit kapták el először. Lajcsi megragadta a kezét, és adott neki egy pofont, majd odalépett Csaba és a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiút úgy arcon ütötte, hogy felrepedt a szája. A másik fiút ezután kapták el, rángatták, a nyakánál fogja húzták meg úgy a pólóját, hogy még aznap este is egy 10 centis vörös csík éktelenkedett a nyakán" - meséli az egyik megvert fiú édesanyjának barátnője.

Amikor éppen őt rángatták, akkor ért oda Dani apja, és vele a főnöke, akiknek az egyik gyerek szólt, aki el tudott szaladni. „Ekkor döntött úgy Dani apja, hogy kihívja a rendőrséget, akik jöttek is, és intézkedtek. A fiúkat a családjuk elvitte látleletet vetetni, az orvosi papíron egyértelműen olvasható, hogy a gyerek még akkor is remegett amikor biztonságban volt" - mondta el a Borsnak az egyik fiú ismerőse.

A sértettek feljelentést tettek a rendőrségen. A történtekre azonban Lajcsi másként emlékezik. „Hat gyerek mászott be a kerítésen, és kinyitották a zsilipet, ami nagyon veszélyes dolog. Azonnal felszólítottuk őket hogy ezt hagyják abba, a gyerek ha megsérült, akkor az biztos a gátrongálás miatt sérülhetett meg. Ott olyan erős a víznyomás, hogy agyon is tudja nyomni!" - magyarázta Lajcsi, aki azt is hozzátette, hogy az egyik fiú apja orrbavágta és pénzt kért tőle a hallgatásért. A zenész birtokháborítás és szándékos károkozás és testi sértés miatt tett feljelentést.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?