banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Lagzi Lajcsi lebukott: német ingatlanos portálon árulja birtokát

8,5 millió euróért árulja egy német ingatlanhirdetési portálon keresztül mocsai birtokát a Mexikóban „nyaraló” Lagzi Lajcsi.

Az elmúlt napokban még azt találgatta a magyar bulvársajtó, hova és miért utazott el a mulatóssztár, most pedig az borzolja a kedélyeket, hogy Lajcsi titokban hirdeti a családi birtokot.

A Blikk felfedezte egy német ingatlanhirdetési portálon a mocsai birtok hirdetését, amely szerint melléképületekkel, halastóval és erdővel együtt 8,5 millió euró kérnek Lajcsiék az egykori Esterházy-kúriáért.

A Margitsziget nagyságú birtok Európában is kuriózumnak számít. Az ingatlaniroda oldalán látható fotók tanúsága szerint a kúria oszlopos bejárata előtt négy méter magas szökőkút működik. Van Lajcsinak halastava is, amely 1,2 millió négyzetméternél is nagyobb, emellett egy csónakháza, amelyre szükség is van, hiszen több motorcsónak és jet-ski szolgálja a pihenni vágyó vendégek és a háziak kikapcsolódását.

Az ingatlan után egy német e-mail címen lehet érdeklődni, a tulajdonos kérésére nem árulnak el semmilyen további információt, csupán időpontegyeztetésre van lehetőség. 

 

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?