Rettenetes gyűjteményt találtak Michael Jackson volt birtokán

A hatóságok 2003 novemberében vizsgálták át Jackson Los Olivosban található Neverland Ranch nevezetű birtokát Kaliforniában annak a nyomozás sorozatnak a keretében, amelyet pedofília vádjával indítottak meg a popsztár ellen. A rendőrségi jelentések szerint, amelyeket a Radar szerzett meg, Jacksonnak hatalmas perverz pornógyűjteménye volt férfiakról, nőkről, kisfiúkról és kislányokról.

A nyomozás során szexfüggőségre használt gyógyszereket is találtak, amelyeket a sztár közeli ismerősei írtak fel Jacksonnak. A Radar azt írja, a detektívek még a poplegenda saját unokaöccseiről is találtak szexképeket. A rendőrségi nyomozás során számítógépes adathordozókat, videófelvételeket, hangszalagokat, fotókat, dokumentumokat, naplókat és jegyzeteket is lefoglaltak.

Santa Barbara korábbi helyettes ügyésze Ron Zonen, aki segített Jacksont bíróság elé állítani a Radarnak elmondta: "Rengeteg bizonyíték támasztja alá azt, hogy Michael hosszú időn keresztül egymás után vitte a gyerekeket az ágyába. 5 különböző fiút is beazonosítottunk, akik mind bizonyítják a szexuális abúzus bűncselekményét."

Végül a bizonyítékok hegye ellenére a popsztárt felmentették 2005 júniusában a vádak alól. 20 esetben, összesen 200 millió dollár kifizetésével állapodott meg peren kívüli egyezségek során – írja az atv.hu.

Kapcsolódók

Kimaradt?