Szörnyűségek derültek ki Michael Jacksonról

Elképesztő történetekkel állt elő Michael Jackson egykori személyzete: öt, a sztárnak dolgozó szobalány a New York Postnak arról beszélt, hogy Jacko a horror és őrület házát csinálta a Neverland birtokból.

„Néha összevissza rohangált ott, ahol az állatok is voltak, aztán széthordta az ürüléket a házban, és nem érdekelte. Ha pedig szóvá tetted, azzal fenyegetett, hogy kakagolyókat csinál, és megdobál” – mondta a lapnak az énekes volt akalmazottja.

Amikor 1993-ban Oprah Winfrey, a legismertebb amerikai show-műsor házigazdája a házban forgatott, akkor csillogott-villogott a tisztaságtól minden. Másnap viszont előjött „a valódi Jacko”, mondta a személyzet. „A padlóra vizelt, pont oda, ahol Oprah besétált. Szürreális volt. Ott állt, kigombolta a farmerjét, és a padlóra vizelt” – mondta egy szobalány.

Elmondásuk szerint Jacko normális és tiszta volt 1993-ig, az első gyermekmolesztálási vádakig. Akkor viszont egy svájci drogelvonóra került, ahonnan nem akart hazamenni, míg ígéretet nem kapott az ügyészségtől, hogy nem tartóztatják le. Végül több mint 20 millió dollárt fizetett az őt vádoló Jordan Chandlernek és családjának, ezután omlott össze.

Legutóbb, múlt héten Wade Robson koreográfus perelte be Jackót, pontosabban az örökség kezelőit; a férfi azt állítja, hogy 1990 és 97 között őt is molesztálta az énekes. A bíróságon hamarosan elkezdődik az ügy tárgyalása. Valószínűleg tanúként meghallgatják a volt személyzetet is. Robson egy 2005-ös ügyben már a sztár mellett vallott. Azt mondta, soha nem zaklatta őt Jackson.

"Szétesett drogos volt"

„Michael egy szétesett drogos volt. Őrült” – mondta az egyik szobainas. Beszélt arról is, hogy Jacko a fiatal barátaival, köztük Macaulay Culkinnal órákon át étel- és párnacsatáztak. Jacko állítólag tiltotta, hogy az ágyneműjét lecseréljék, titokban kellett beosonnia a személyzetnek lehúzni a huzatokat, az ágyban pedig zoknik, alsónadrágok, félig megevett csirke, csipsz, a padlón pedig üres üvegek voltak.

„És tudtad, hogy összevizelte magát. Bűzlött minden” – mondták. Szerintük a sztár gyűjtögető volt, soha semmit nem dobott ki, használt gyerekpelenkához is ragaszkodott, és csak a szekrény, amelyben az ikonikus ruháit tartotta, volt mindig tiszta.

A személyzet elmondása szerint Jacko dartstáblát csinált Spielberg és más producerek, lemezkiadók arcképével, mert gyűlölte őket. Egyszer pedig 500 dollárért vásároltatott fel egy magazint, amelyben a Jackson 5-ról volt cikk. „Nem érdemlik meg, hogy a nevemet viseljék. Én vagyok az egyetlen sztár, a cipőmet kéne tisztítaniuk” – mondta.

 

Kimaradt?