Csobot Adélt hiába várja haza régi szerelme

Még az X-Faktor-házba költözés előtt lezárta nagykárolyi barátjával kapcsolatát Csobot Adél, de a fiú még mindig reménykedik, várja az ünnepek alatti találkozást. Közben a „magyar Marilyn Monroe”-nak Istenes Bence udvarol egyre nyíltabban.

A hátrahagyott szerelmes, az építészmérnök-hallgató István a verseny során mindvégig támogatta Adélt, többször fel is utazott Budapestre, de különben is sokat beszélgettek.

csobot arc

„Első perctől kezdve megfogott a személyisége, aztán ahogy jobban megismertem, rájöttem, sokkal nagyobb szíve van, mint ahogy kimutatja. Ez egy komoly kapcsolat volt. Közösen döntöttünk úgy, hogy legyen vége, nem volt különösebben nagy oka. A szakítás ellenére, tartjuk a kapcsolatot” - vallotta István a Borsnak.

Hozzátette: „Igazság szerint vannak még köztünk érzelmi szálak, de mivel nem tudunk annyit találkozni, mint régen, kicsit eltávolodtunk egymástól.”

Adél részéről azonban az eltávolodás mintha nagyobb mértékű lenne, olyannyira, hogy közben szívesen fogadja Bence közeledését: „Bencével nem vagyunk közömbösek egymás iránt, igaz, hogy találkozgatunk, és meglátjuk, mi lesz belőle.”

bence

Istenes Bence ennél bőbeszédűbben nyilatkozott: Most, hogy a műsornak vége lett, már több időnk lesz az ismerkedésre. Egyelőre találkozgatunk, és alakulóban van a történet. Ha majd olyan szinten lesz a kapcsolatunk, szívesen beszámolok róla. Nem gondolkoztam semmilyen különleges randevúötleten, de napi szinten beszélünk Adéllal. Örülök neki, hogy felköltözik, mert így továbbra is tudunk majd találkozni. Nagyon cuki és aranyos lánynak tartom, szerintem igazi egyéniség – áradozott a műsorvezető.

Kimaradt?