Ránctalanítással fiatalodott 15 évet a Szatmár megyei képviselő

Botox-kezelést vehetett igénybe az egykori szállítási miniszter, Ovidiu Silaghi. Az ALDE Szatmár megyei képviselője szemlátomást 10-15 évet fiatalodva érkezett egy szatmári rendezvényre a hétvégén.

A bukaresti sajtó szerint a külsejére mindig is sokat adó politikus a hajfestés mellett botoxos kezelést vehetett igénybe. Ezt orvosok is megerősítették, akik szerint Ovidiu Silaghi korábbi és mostani fotóit összevetve nyilvánvaló, hogy plasztikai sebészre bízta arca átalakítását az elmúlt hetekben – írja a Vocea Transilvaniei.

A hétvégi szatmárnémeti rendezvényen az eddig magát mindig előtérbe helyező politikus meghúzódva ült, hatalmas napszemüveggel. Beszámolók szerint műtéti beavatkozás nyomát lehetett látni a szeme körül, amikor rövid időre levette szemüvegét. A korábbi és mostani fotóit összehasonlítva jól látható, hogy szemei már nem táskásak, a homlokán és szeme körül levő ráncok teljesen kisimultak.

A képviselő ellenben tagadja, hogy szépészeti beavatkozáson esett volna át. „Ezzel az orral, füllel és szemmel születtem, a ráncaim is látszanak, ha összehúzom a szemöldököm” – mondta. Állítása szerint a szeme alatti műtét nyomok egy baleset nyomai: visszaütött a fegyvere a lövészeten.

A bukaresti sajtó szerint a politikus a nála tíz évvel fiatalabb és rendkívül dekoratív feleségének akar megfelelni. A 43 éves hölgy rendszeresen sportol, de már ő is igénybe vette a plasztikai sebészek nyújtotta szolgáltatásokat.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?