100 éves hölggyel ünnepel a 100 éves Vogue

Idén 100 éve, hogy megjelent a brit Vogue első száma, ennek alkalmából pedig a Harvey Nichols áruházlánc úgy gondolta, hogy egy szintén ennyi idős hölgyet állít ünnepi kampányának középpontjába. Bo Gilbert gyönyörű dizájner ruhákban pózol a magazin májusi kiadásában, amivel a cég a lapot köszönti.

Bo Birminghamben él és az Adam and Eve reklámügynökség egy hír alapján talált rá, ami az egyik helyi lapban jelent meg - írja a joy.hu. A hölgyről 100. születésnapja kapcsán írtak, a Harvey Nicholsnál pedig egyből úgy érezték, megvan a tökéletes személy az ünnepi kampányhoz. Bo ezzel a legidősebb nő, aki a Vogue oldalain szerepelt divatanyagban, és azt mondja, ugyan elsőre sokkolta a megkeresés, de hatalmas megtiszteltetésnek érezte.

Mindig is imádta a divatot, aminek sok korszakát megélte. Sosem a férfiaknak, inkább magának öltözködött, gyerekkorában édesanyja varrt neki olyan divatos ruhákat, melyeket az üzletekben nem tudott volna megvenni. Igazi példakép, aki ma is sminkel, megcsinálja a frizuráját és gondosan kitalálja megjelenését, mielőtt kilép az utcára. Bo sugárzik a róla készült kampányfotón, amin Dries van Noten kabátot, Victoria Beckham felsőt és Celine cipőt visel Valentino szemüveggel.

A fotót egy videó is kiegészíti, amiből megismerhetjük, milyen nagyszerű nő is Bo, akinek semmilyen titkos trükkje nincsen a hosszú élethez. Azt mondja, rengeteg olyan dolgot csinál, amit az ő korában mások már nem tennének (pont ilyen egy Vogue fotózás is), és talán ez tartja fiatalon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?