81 évesen még mindig vonzó modell

Carmen Dell'Orefice bebizonyította, hogy még 81 évesen is eredményt tud felmutatni a divatvilágban. Egy nap kétszer is neki tapsoltak a kifutón a New York Fashion Week nevű divatrendezvényen.

oregmodell csinositas

Elegánsan könnyednek látszott a kifutón a divatszakmában jól ismert New York-i modell, aki a világon a legrégebben dolgozik a szakmában. A rendezvényen két kollekciót mutatott be. Először Norisol Ferrari divattervező karamell színű estélyijét viselte, néhány órával később a finn Marimekko által jegyzett, merész, kortárs dizájner ruhájában jelent meg a közönség előtt.

oregmodell kifuton

A 177 centiméter magas, karcsú, ezüst hajú modell megjelenésekor sokan felkapták a fejüket a kifutó mellett.

„Nem tudom, hogy ez jó, vagy butaság, de én szeretem csinálni és addig csinálom, amíg bírom” – mondta hosszú modellkarrierjéről Carmen Dell'Orefice.

A Trump Modell Management elnöke, Corinne Nicolas elismerően beszélt a merész nőről. Szerinte Carmen Dell'Orefice jelenléte segít újrafogalmazni azt, amit ma a társadalom szépségként definiál. „Úgy láttam, a fiatal modelljeink megbabonázva néztek rá. Carmen mára a modellvilág bálványa lett” – mondta Nicolas.

oregmodell

Carmen egy interjúban egyébként őszintén bevallotta, hogy arca fiatalságát és simaságát feltöltő anyagokkal őrzi meg – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Carmen Dell'Orefice 1947-ben szerepelt a Vogue címlapján, 15 évesen. Róla és más, érett korú modellekről, mint Beverly Johnson, Carol Alt, Isabella Rossellini és Jerry Hall, nemrég filmet készített az HBO, Szupermodellek akkor és most címmel.

„Azt gondolom, hogy Amerika mára felnőtt és elfogadja, hogy van élet 50-en túl is. Talán mert a népesség nagyobb része már elmúlt 50 éves” – mondta a szépséges nagymamakorú modell.

 

Kimaradt?