Majdnem elvitte Dimény Áron kolozsvári színész a Maradj talpon! főnyereményét

Egyetlen párbajon múlott, hogy Dimény Áron hazavigye a Maradj talpon! főnyereményét, a 25 millió forintot. A kolozsvári színésznek már a zsebében volt 3,5 millió forint, ám a népszerű magyarországi televíziós vetélkedő csütörtöki adásában kockáztatott.

A magyar közmédia honlapjának beszámolója szerint Dimény Áron a szerdai adásban sorra küldte a „süllyesztőbe” a kihívottjait. A csütörtöki folytatásban a hetedik párbajjal újabb egymillió forinttal növelte nyereményét. Egy passzolási lehetőséggel a zsebében - hiába vihette volna el össznyereménye 75 százalékát – úgy döntött, folytatja a játékot. Nyolcadik ellenfelétől játszi könnyedséggel újabb 250 ezer forintot zsebelt be, majd a kilencedik párbaj előtt gondolkodóba esett.

A színész ekkor már kiszállhatott volna a játékból 3,5 millió forinttal a zsebében, ám úgy döntött, folytatja. Kilencedig párbajának ellenfelét is a süllyesztőbe küldte, de nagy árat kellett fizetnie ezért, hiszen utolsó passzát is felhasználta, hogy megszerezze kihívottja 100 forintját.

Végül Dimény Áron a tízedik párbajra is rábólintott, mindent vagy semmit alapon. A tét ekkor már a 25 milliós főnyeremény volt.  A stúdióban vágni lehet a feszültséget. Kihívottja, Kaszás Mónika már a negyedik kérdését is helyesen válaszolta meg, mikor Dimény Áronra kerül a sor, aki milliméterekkel a helyes megoldástól, de végül elbukta a fődíjat. Nagy taps után végül megnyílt alatta a csapóajtó, és eltűnt a mélyben.

Áron szerdai játékát itt, a csütörtökit pedig itt lehet megnézni.

A csütörtöki volt a Maradj talpon! 497. adása, de mindössze a 7. alkalom, hogy eljutott egy kihívó a 10. összecsapásig. „Dimény Áronban egy kiemelkedő játékost ismerhettünk meg, aki nemcsak jól, hanem bátran is játszott, a műveltsége mellé talán csak egy egész kicsi szerencsére lett volna szüksége a fődíjhoz. Sajnos végül a nyeremény nem jött össze, de Áron játéka sokáig emlékezetes marad” – olvasható a vetélkedő Facebook-oldalán.

Kapcsolódók

Kimaradt?