Egymillió forintot nyert Hargita megye alprefektusa a Maradj talponban

Több mint egymillió forintot nyert Hargita megye alprefektusa, Petres Sándor a Duna Tv közkedvelt vetélkedőműsorában, a Maradj talponban.

Petres Sándor pénteken három párbajt vívott meg hibátlanul, de itt lejárt az adásidő, így hétfő este újra találkozhatott Gundel Takács Gáborral és ismét játékba szállhatott a Maradj talponban – írja a Székelyhon. Hétfőn újabb két ellenfele zuhant le vesztesként a mélybe. A hatodik párbajt már nem vállalta, inkább visszalépett, és az addig gyűjtött 2 millió 100 forintos nyereményének felével távozott.

Az alprefektus a számára feltett kérdések többségében gyorsan rájött a helyes válaszra, többek között a görög mitológia, tenisz, biológia, irodalom történelem témakörökben kellett jó válaszokat adnia, de a zenei tájékozottságát is próbára tették.

A portálnak elmondta, a játékban való részvétel feltétele többek között titoktartási egyezmény is volt, nem beszélhet a játék során, illetve a kulisszák mögött zajlott eseményekről, tapasztalatairól. Ezzel hárította el a válaszadást még arra a kérdésre is, hogyan érezte magát a műsorban.

Kapcsolódók

Kimaradt?