Szilvapálinkázás után, legelőn koncertezhetne Snoop Dogg Marosbogáton

Ha Snoop Dogg valóban ellátogat Marosbogátra, szeretettel várják, ha koncertezni is szeretne, arra is vannak megoldások – közölte Maszollal Barta László, a község polgármestere.

Az elöljárót arról kérdeztük, hogy milyen hatással volt a településre az amerikai rapper esetleges látogatásával kapcsolatos hírverés. Barta László elmondta, turisták ugyan egyelőre nem bukkantak fel Marosbogáton, egy kolozsvári koncertszervező társaság már bejelentkezett a községházás. Velük szombaton egyeztetnek még, és a következő hét vasárnapján szerveznének koncertet a településen, négy együttessel, akik jazz-etno műfajban utaznak.

A polgármester elmondta, az együttesek éppen azért koncerteznének a községben, hogy elmondhassák: Snoop Dogg előtt léptek fel.

Barta László arról is beszélt, hogy ha a rapper valóban megjelenik náluk, helyi ételekkel, italokkal kínálnák meg. „Néhány pohár szilvapálinka után egyet tudnánk érteni közös nyelv nélküli is” – jelentette ki. Ha Snoop Dogg koncertezni szeretne, akkor egy 700 fő fogadására képes épületet bocsátanának a rendelkezésére, de a község melletti, öt-hat hektáros legelőn is zenélhetne – közölte a polgármester.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?