Snoop Dogg üzeni: tényleg ellátogat Marosbogátra

Miután tévedésből már „járt” egyet Marosbogáton, Snoop Dogg elhatározta, hogy valóban felkeresi a Maros megyei nagyközséget. Legalábbis ezt ígérte romániai rajongóinak Facebook-oldalán román idő szerint szombat hajnalban  az amerikai rapper.

Korábban megírtuk, hogy Snoop Dogg tévedésből a kolumbiai Bogota helyett Marosbogátról csekkolt be az Instagramon. Bakijára a nemzetközi sajtó (Associated Press, BBC, USA Today) is felfigyelt, a közösségi oldalakon pedig a romániai rajongói arra biztatták, hogy tényleg keresse fel Marosbogátot.

Megszólalt a nagyközség polgármestere, Barta László is, aki szerint káposztalevessel, nyárson sült malaccal, koncertre alkalmas lagziteremmel és „tiszta szívvel” várják a rappert. Az Agerpres beszámolója szerint időközben létrejött a Marosbogátot bemutató visitbogata.com angol nyelvű internetes oldal is. A portál fontos támpontokat nyújt azoknak a rajongóknak, akik eljönnének Snoop Dogg esetleges erdélyi koncertjére.

 

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016

Az amerikai rapper mindezek után írta ki a Facebookra: „shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!!”. Hozzávetőleges fordításban: „üzenem a romániai rajongóimnak, hogy hamarosan felkeresem őket”. A bejegyzést szombat délig több mint 2500-an osztották meg, és több mint 53 ezer lájkot kapott. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?