banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Pásztor a Bihar megyei lista élén, Huszár Nagyvárad polgármestere lenne

Pásztor Sándor vezeti az RMDSZ Bihar megyei tanácsosjelölti listáját, Huszár Sándor alpolgármester pedig a nagyváradi polgármesterjelölt.

A Bihar megyei RMDSZ pénteki küldöttgyűlésen Kiss Sándor megyei elnök megnevezte a megyei tanácsosi lista vezetőjét, Pásztor Sándort. A Körösök-vidéki Vízügyi Igazgatóság műszaki vezetője négy évvel ezelőtt szintén a szövetség színeiben indult a megyei elnöki tanácselnöki tisztségért.  Pásztor Sándor vállalta a jelölést, mint mondta, szeretné a megyei tanács egyik vezető tisztségét elnyerni.

Az RMDSZ nagyváradi szervezete csütörtökön Huszár István alpolgármestert nevesítette polgármesterjelöltnek. Az elöljáró a Mszolnak elmondta: folytatni szeretné a munkát, amit elkezdett alpolgármesterként. Azt nem ígéri, hogy minden problémát meg fog meg fog oldani, de pozitívumként értékelte, hogy az emberek közül egyre többen fordulnak hozzá, jelzik a felmerülő gondokat, nehézségeket.

Egy egységes, erősebb képviseletre lesz szükség a megújulás jegyében a helyi önkormányzati képviselői listát ennek megfelelően kell majd összeállítani, de az RMDSZ tanácsi listái egyelőre nyitottak, tette hozzá a jelenlegi alpolgármester, aki, mint mondta, megválasztása esetén minden nagyváradi magyar polgármestere lenne.

Huszár István számára fontos az ifjúság, a szakoktatás és kultúra, azért dolgozna, hogy olyan várost teremtsen, amelyből a gyerekei nem mennének el, a nyugdíjasoknak nem „nyögdíjuk”, hanem tisztes nyugdíjuk lenne, a családok pedig egységben élnének, nem kényszerülne valamelyik szülő külföldre dolgozni a megélhetésért.

 

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?