Őrizetbe vették a kiskocsit leszorító terepjáró tulajdonosát

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják és őrizetbe vették annak a terepjárónak a vezetőjét, aki figyelmetlenség miatt leszorított egy kisautót az úttestről.

Egy néhány hónappal korábban egy videómegosztó portálra felkerült felvétel szerint Bukarestben egy Volkswagen Touareg tulajdonosan úgy előzött meg egy megközelítőleg 90-el haladó Dacia Logant, hogy azt lependerítette az úttestről. A felvételen látható, hogy a Logan egy hídfő előtt lerohan az útról. A balesetnek sérültje nem volt, habár nem sok hiányzott ahhoz, hogy az autó a járdán levő járókelőt is magával sodorja.

Bár a felvételről úgy tűnik a kiskocsit szándékosan szorították le az útról, a Touareg sofőrje mindössze figyelmetlenségre hivatkozik.

A felvétel megjelenését követően a rendőrség is vizsgálatot indított, amelyet azzal zárt le, hogy a felek kiegyeztek, feljelentést senki nem tett. A napokban azonban az ügyészség bejelentette: gyilkossági kísérlet gyanúja miatt zajlik eljárás a terepjáró sofőrje ellen, akit csütörtökön őrizetbe vettek. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?