Idén többször is utolér minket a világvége

Mivel a világvége évente bekövetkezik, akár többször is, hasznosnak láttuk a riogatás idei naptárát összeállítani. Szerencsére 2016-ban is sokszor, és különböző okokból véget ér a világ pályafutása, így volt mit gyűjtenünk.

Az első és talán legizgalmasabb eszmefuttatás a Bibliából ered, és nem meglepetés: éppen 2016-ról szól. Mint írják, a Dániel 9:24-ben rejlik a megoldás: „Hetven hét van kiszabva népedre és szent városodra. Akkor véget ér a hitszegés, és megszűnik a vétek, engesztelést nyer a bűn, és eljön hozzánk az örökké tartó igazság. Beteljesül a prófétai látomás, és felkenik a szentek szentjét”. Az okoskodás szerint, ami már a számmisztika határán mozog, 2016-ban tér vissza a Földre Jézus Krisztus, és bár szerényen megjegyzik, a pontos dátumot nem ismerik, vélhetően az év közepén kerül sor a nagy alkalomra.

Az Inquisitr idéz egy el nem érhető honlapot, amelyen állítólag Nostradamusra hivatkozva megjósolták a harmadik világháborút erre az évre, Oroszország, a NATO és Izrael főszereplésével, de van aki azt vizionálja, hogy Kína lerohanja Japánt.

A NASA állítólagos munkatársa, bizonyos dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok felcserélődtek, ez a folyamat pedig most megismétlődik. Ez 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani a jelenség.

Az igenelet.hu egy másik jövendölést is ismertet: idén biológiai fegyverek fogják kipusztítani az emberiséget egy amerikai régészcsapat szerint, „akik egy 1847-ben tragikus véget ért Sierra Nevada-i expedíció helyszínén végzett ásatások következtében bukkantak egy időkapszulára, mely ezt a jóslatot tartalmazta”.

Ha mégis túlélnénk 2016-ot, aggodalomra semmi ok, egy magyar származású kutató már 2017-re megjósolta a világvégét. Mint a Blikk írja, Dr. Judit Györgyey-Ries a texasi McDonald csillagvizsgálóban pillantott meg egy 40 méter átmérőjű hatalmas aszteroidát, amely állítása szerint 2017 októberében érhet földet, és hatalmas pusztítást okozhat, ha becsapódik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?