Kirúgták a szeretőt kereső politikust

Megszavazta a sajtótájékoztatón szeretőt kereső giurgiu-i elnökének a szervezetből való menesztését a Népi Mozgalom Pártja (PMP). A szervezet vezetése szombaton döntött a nagy port kavart sajtótájékoztató főszereplőjének sorsáról.

A helyhatósági választásokon induló Marius Crăcea a napokban sajtó képviselői előtt jelentette be, hogy ideális jelöltként szeretne versenybe szállni a nyári választásokon, ezért keres a média segítségével barátnőt magának.  Crăcea azt is közölte: tisztában van azzal: "szépfiúnak" tartják, de még egyetlen randija sem hozott eredményt, a felhívására jelentkező 700 hölgy közül egyik sem felelt meg az elvárásainak.

A PMP szombati ülésén nem volt teljes egyetértés a politikus menesztését illetően, a Galați megyei elnököt azzal gyanúsították meg, hogy „ő is szenved valamiben és ugyanazt szeretné, mint fiatalabb kollegája”, vélhetően ezért védte és tiltakozott menesztése ellen.

A menesztett 38 éves agglegénynek egyébként még van esélye politikusként tetszelegni a hirdetésére felvillanyozódott hölgyek előtt: pártja szombati döntését követően a szervezet etikai bizottságához fordulhat, kérve a döntés felülvizsgálatát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?