Több száz hölgy jelentkezett a barátnőt kereső politikusnál

Több mint 700 hölgy jelezte, szeretne a barátnője lenni annak a PMP-s politikusnak, aki sajtótájékoztatón jelentette be: barátnőt keres.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Népi Mozgalom Pártjának (PMP) giurgiui elnöke, Marius Crăcea a sajtó képviselői előtt jelentette be, hogy ideális jelöltként szeretne versenybe szállni a nyári, helyhatósági választásokon, ezért keres a média segítségével barátnőt magának.

 

Demult nu am mai văzut asemenea specimen...! Îl cheamă Bogdan Cracea și e un fenomen. Din păcate nu e singurul

Közzétette: Andi Manciu – 2016. január 14.

 

A Traian Băsescu volt államelnök vezette párt helyi elnöke elmondta, az „ember nem azért teremtetett, hogy egyedül legyen”, így bár nem ő az egyedüli potenciális jelölt a párt színeiben a közelgő választásokra, de mindenféle szempontból eleget szeretne tenni a feltételeknek.

Marius Crăcea azt is közölte, milyen lenne számára az ideális barátnő: szeretné, ha a hölgy az igazságügyben dolgozna, vonzó lenne és intelligens.

A magát szépfiúnak tartó politikus bevallása szerint a hirdetése megtette a hatását: több mint hétszázan jelezték, lennének a barátnője. Sőt már az első randi is megvolt, viszont nem hozta meg a várt eredményt: Marius Crăcea Facebook-oldalán közölte, nem találnak a hölggyel, így várja a további jelentkezőket.

 

A fost o intalnire reusita, dar nu ne potrivim. Ea mi-a scris prima si ne-am vazut la cafea.Astept si alte propuneri de la voi fetelor. Va pup.

Közzétette: Marius Crăcea – 2016. január 14.

 

A politikus ugyanakkor cáfolta, hogy végül megvált volna a hirdetés miatt a párt tőle, az Antena3 tájékoztatása szerint a PMP vezetősége meggondolta magát, és nem zárta ki alakulatából a "szépfiút".

 

Iata dovada ca nu am fost exclus din partid pentru cei care nu ma cred. In direct la Antena 3 Romania. Ii multumesc lui Ionel Dinu pentru incredere, responsabilitate si maturitate politica.#cautiubita

Közzétette: Marius Crăcea – 2016. január 15.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?