Ezért nem vállalt gyereket Keresztes Ildikó

Azért nem szült soha gyermeket a marosvásárhelyi születésű Keresztes Ildikó, mert túl nagy és nehéz feladatnak találta a gyerekvállalást.

Az énekesnő az Echo Tv műsorában mondta el őszintén, miért nem lett anya, bár Kicska Lászlóval 2007-ben kötött házassága után egy rövid időre felmerült benne a gondolat. Miért kellene ennek kötelező penzumnak lenni bárki számára is?” - idézi Keresztes Ildikót a Kiskegyed. „Azt gondolom, ha mi szerettünk volna gyereket, akkor lett volna. Ez a projekt sem a férjemet, sem engem nem izgatott igazán. Nem azért, mert karrieristák voltunk, hanem inkább a feladattól féltünk. Én olyan dolgokat szeretek elvállalni, amit szívvel-lélekkel meg tudok csinálni. Ami nem azt jelenti, hogy ha lett volna gyerekem, azt nem szívvel-lélekkel csinálom, csak szerintem nem lettem volna jó anya.

Keresztes úgy véli, aggódó anyuka lett volna, aki sehova sem engedi el a gyermekét. Mikor hosszú együttélés után, 2007-ben összeházasodott Kicska Lászlóval, az esküvő után volt egy időszak, amikor felmerült benne a gyerekvállalás, de végül nem jött össze a baba - Ildikó szerint nem véletlenül!

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?