Üzent a valódi Miss Universe a becsapott udvarhölgynek

Ariadna, te egy csodálatos nő vagy - üzente Miss Universe Miss Kolumbiának, akit tévesen hirdettek ki a világ szépének december 20-án. Mint arról beszámoltunk, a Miss Universe nemzetközi szépségverseny döntőjén Las Vegasban tévedésből először a kolumbiai résztvevőt koronázták meg, holott a Fülöp-szigeteki versenyző lett a nyertes. 

Mint kiderült, a műsorvezető tévedett, később azonban javította a neveket. A kolumbiai Ariadna Gutiérrez Arévalo már a koronát viselte, amikor Steve Harvey bocsánatot kért, és közölte, hogy összekeverte a neveket. Valójában Miss Universe 2015-ben a 26 éves Fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbach színésznőt és modellt választották, aki végül megkapta a fejdíszt és a legszebbnek járó címet. Harvey eredetileg őt második helyezettként jelentette be.

A kínos baki azóta bejárta a nemzetközi sajtót, Miss Kolumbiával pedig már-már többet foglalkoztak, mint a világszépével. 

A Miss Universe 2015 valódi győztese, a 26 éves Pia Alonzo Wurtzbach is üzent Ariadna Gutiérreznek a Twitteren - írja az Origó. 

Ariadna, te egy csodálatos nő vagy, és mi most már örökké össze vagyunk kötve. Az elmúlt három hétben, amióta együtt vagyunk, láttam, mennyire erős és szép vagy belülről és kívülről egyaránt. Méltósággal képviselted országodat, és tudom, milyen büszke lehet rád most mindenki. A sorsnak tervei vannak veled" – írta neki. A civakodó, vitatkozó rajongóknak is üzent, velünk nem volt ennyire szívélyes, csak annyit írt, hogy fejezzék be a vitát.

Kapcsolódók

Kimaradt?