Két kamionnal ütközött egy román autó Magyarországon, egyik utasa meghalt

Két kamionnal és egy kisbusszal ütközött szombat hajnalban egy román rendszámú autó Berettyóújfalu és Mezőpeterd között. Egyik utasa meghalt.

A police.hu beszámolója szerint szombaton hajnali két óra körül egy Mercedes Vito autómentő gépjármű haladt Ártánd felé a 42-es számú főúton, amikor a 43-as és 44-es kilométerszelvény között több jármű előzésébe kezdett.

Az előzést látta egy a szemközti sávban közlekedő, román forgalmi rendszámú Volkswagen sofőrje, aki annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, az útról lehúzódott, azonban eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két, Ártánd irányába haladó kamionnal, valamint egy kisbusszal.

A kisbusz hét és az autómentő három utasa közül senki nem sérült meg. A román autóban utazó három embert a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók, feszítővágó segítségével szabadították ki. A mentők két utast súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak, a harmadik életét azonban már nem sikerült megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Volkswagenn sofőrjét és másik utasát, valamint az egyik kamion sofőrjét és a kisbusz egyik utasát sérüléseik miatt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kimaradt?