Levetette magát a hetedik emeletről egy 16 éves nagybányai lány

Kiugrott szerdán egy tömbházlakás hetedik emeletéről, de túlélte a zuhanást egy 16 éves nagybányai lány. Az eddigi információk szerint a tinédzser már rég tervezhette az öngyilkosságot, találtak nála ugyanis egy búcsúlevelet, amelyben próbálja megmagyarázni elkeseredett tettét.

Az actualmm.ro beszámolója szerint a leugrani készülő lányt észrevette a szomszédos tömbház egyik lakója, próbálta is lebeszélni tettéről, de nem jár sikerrel. A tinédzser a mélybe vetette magát, és a tömbház bejáratának tetejére zuhant. A rohammentő-szolgálat kiérkezésekor a lány életben volt, jelenleg a nagybányai megyei kórházban ápolják.

A Cosmin Florian, a máramarosi SMURD egyik orvosa a portálnak elmondta, hogy a középiskolás diák súlyos sérüléseket szenvedett, eltört a jobb keze és a jobb lába, hastájékon zúzódásai vannak.

A lány búcsúlevelében bocsánatot kér édesanyjától és testvérétől tettéért. Azt írta: nincs alapos oka az öngyilkosságra, de pszichikailag gyenge embernek érzi magát. 

„Undorodom az életemtől, és az engem körülvevő személyektől is. Nincs szeretet a földön, minden csak képmutatás, mindenki álarcot visel, magam is… Megérdemlem, hogy meghaljak, fájdalmat okozok másoknak… minden lehetséges módon vétkeztem, megszegtem minden parancsolatot. Bűnösnek érzem magam, elegem van mindenből és mindenkiből. Meg akarok halni!” – olvasható az elkeseredett lány búcsúlevelében.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?