Megéri Star Wars-rajongónak lenni ezen a versenyen

Az ébredő Erő közelgő bemutatója remek alkalom arra, hogy kiderüljön, ki a bolygó legelkötelezettebb Star Wars-rajongója. Egy amerikai mozihálózat maratoni vetítéssorozattal teszteli a jelentkezőket, akiknek némán, szunyókálás nélkül kell végigülniük a filmeket, utána viszont a legkitartóbbat busásan megjutalmazzák.

Rengetegen várják már türelmetlenül Az ébredő Erő december 18-i bemutatóját, de csak hét rajongónak adatik meg a lehetőség, hogy a nagy napon egymás után annyiszor nézze meg a legújabb Star Wars-filmet, ahányszor csak akarja. A texasi Alamo Drafthouse Cinema maratoni vetítéssorozatára bárki jelentkezhet, aki egy fotóval meggyőzően igazolja Star Wars-rajongását.

A szerencsés kiválasztottak számára december 17-én hajnali négy órakor kezdődik a kihívás a korábbi hat Star Wars-film levetítésével, ami 18-án Az ébredő Erő megtekintésével ér véget. Az új filmet addig vetíti a mozi újra meg újra, amíg csak egyetlen kitartó és éber rajongó marad a teremben.

A verseny szigorú szabályai szerint a résztvevők rögtön kiesnek, ha „elalszanak, illegális szerekkel igyekeznek ébren tartani magukat, beszélgetnek, vagy mobiltelefonjukat nyomogatják.” A filmek között rövid szüneteket biztosítanak a versenyzőknek, hogy kicsit megmozgassák magukat és újult erőre kapjanak. A győztes az élményen kívül egy hét évre szóló, korlátlan vetítésre érvényes mozibérletet kap, valamint egy névtáblával ellátott saját széket a moziban és rengeteg Star Wars-ajándékot.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?