Elkészült a Star Wars 7. előzetese

Napok óta lázban égett minden Csillagok háborúja-rajongó, főleg miután elindult a pletyka, hogy a kaliforniai Anaheimben a Star Wars Celebration elnevezésű, négynapos geek dzsemborin J.J. Abrams levetíti a fanoknak az új film, a decemberben mozikba kerülő Az ébredő erő új előzetesét. Így is lett.

A Csillagok háborúja 7. felvillanó jeleneteiben feltűnik az idősödő Han Solo szerepében Harrison Ford, öreg barátjával, a változatlan külsejű Csubakkával, és Darth Vader alakja is felsejlik. R2D2 kobakját titokzatos szereplő paskolja, aki a Cinematrix szerint nem más, mint Luke Skywalker.

„Az Erő mindig is része volt a családomnak. Az apámban is erős. Bennem is. A nővéremben is. És benned is meg van ez a képesség” – mondja a Star Wars filmek legendás főhőse.

http://youtu.be/ngElkyQ6Rhs

De az idén karácsonykor mozikba kerülő hetedik rész számos más érdekességet is tartogat majd, láthatjuk például: egy sivatagbolygóra lezuhatnt csillagrombolót; a Mad Max-hangulatú űrhajóroncsok közt cikázó Millennium Falcont; a rohamosztagos páncélban izzadó Finnt, aki békét köt az ifjú főhősnővel; egy Chrome Trooper-páncélos, köpenyes birodalmi tisztet, aki állítólag Captain Phasma, és a Trónok harca drabális amazonja, Gwendoline Christie alakítja; a Darth Revanra hasonlító, maszkos főgonoszt, a keresztlézetvasas sugárpallosos Kylo Rent; egy rohamosztagosokra lövöldöző, valószínűleg éppen elkötött TIE Fightert; egy rakás robbanást; és az új, bohókás focilabda droidot, BB-8-at is, amint kikukucskál az acélfal mögül.

Kimaradt?